Kresby na zakázku | Radek Zdražil

Galerie plná kreseb

Posted by on Čvc 21 2020, in Info

Mé, vlastně vaše kreslené obrazy, které jste si u mne nechali nakreslit na základě fotek a vašich požadavků naleznete v galerii tohoto webu.

Galerie je rozdělená dle druhu kresby. Na portréty, kde naleznete většinou jedno až dvou portréty. Na skupinové portréty, kde jsou kresby s větším počtem, ať již členů rodin nebo přátel, případně firemních spolupracovníků. Další kategorií kreseb jsou děti, psi, kočky, auta, koláže, koně, krajiny, akty, podklady pro tetování a zátiší.

Pod koláží si mnozí asi představí změť všeho možného, bez ladu a skladu. Ale u těchto kreseb je to poněkud jednodušší. Většinou se jedná o portrét jedince, nebo portrét více lidí, kde jsou do kresby ještě zakomponovány texty, oblíbené budovy, jako chalupy nebo hrady, kostely apod. Případně i jiné předměty a věci. Zde se meze moc nekladou. Je to na vás a vaší fantazii. Tak vznikne opravdový obraz, kde nezůstane prázdné místo.

Jedna kresba může být kombinací více druhů kresby. Třeba koláže, ale zároveň krajiny, portrétu, dětí, ale i psa nebo kočky, pokud jsou na kresbě. Taková kresba se pak může v galerii objevit na více místech.

Myslím, že takto je galerie přehledná a zacílená na konkrétní druh kresby. Pokud má někdo o kresbu třeba kočky nebo konkrétního druhu, nemusí tak procházet všechny kresby, ale jde rovnou jen na kočky. Ale pokud si projdete všechny mé kresby, jen tak, ať víte do čeho třeba půjdete, pak vám v tom nic nebrání a budu rád, když si galerii projdete celou.

Přidat komentář